Energie Collectief 2018-09-03T14:50:42+00:00

Offertes aanvragen

De juiste leveranciers en een eerlijk zakelijk vergelijk

Een energiecollectief zakelijk

Is dat wel de goedkoopste manier?

Steeds meer bedrijven maken de keuze voor een collectieve inkoop van energie middels een energiecollectief zakelijk. Zodoende wordt er met een grote groep andere bedrijven een collectief gesloten die gezamenlijk energie gaan afnemen. Door middel van een energieveiling bieden zodoende bedrijven tegen elkaar op om de groep voor zich te winnen. De laagste bieding wint de energieveiling. Benieuwd naar uw eigen persoonlijke energie offerte? Een vergelijk aanvragen kan altijd.

Zo’n energiecollectief zakelijk levert veelal een aantrekkelijke prijs op, deze prijs is echter meestal gebaseerd op een gemiddeld verbruik. Zo is het ene bedrijf veel voordeliger af, een ander bedrijf gaat daarentegen nauwelijks minder betalen. Wat u op de energierekening gaat besparen is geheel afhankelijk van uw verbruik. Wanneer u middels een energievergelijker uw verbruik onder de loep neemt is de kans op een besparing, dankzij een op maat gemaakte offerte, groter.

Is een energiecollectief zakelijk van toegevoegde waarde voor mij?

Dat is lastig te zeggen. Het ene bedrijf gaat er zoals gezegd op vooruit terwijl de ander er niets mee opschiet. Hiernaast dient u voor het deelnemen aan een energiecollectief zakelijk vaak ook nog een bedrag te betalen. Wanneer u voor een onafhankelijke energievergelijker kiest is de kans op een besparing veel reëler. Uw verbruik van gas en stroom wordt beter bekeken en op basis hiervan wordt een persoonlijke energie offerte gemaakt.

Zo’n persoonlijk offerte is zoals gezegd speciaal voor u gemaakt. De kans op een besparing op de energiekosten is zodoende veel groter. Vaak is de besparing die u maakt ook nog eens hoger. Kortom, deelname aan een energiecollectief zakelijk kan voor menig bedrijf een lucratieve aangelegenheid zijn. Uw zakelijke energie vergelijken middels een onafhankelijke energievergelijker bied echter meer garantie op een besparing.

Bent u benieuwd wat voor u de beste optie? Of wilt u direct besparing middels een persoonlijke energie offerte? Vraag deze offerte dan gemakkelijk en snel aan, of bel ons even op. Op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 staan wij klaar om ook u te helpen besparen op de energiekosten.

Werkwijze

Stap 1
Offerte aanvraag
Stap 2
Selecteren van leveranciers
Stap 3
Ontvang uw bod

Klantervaringen

De nieuwste tarieven op de energiemarkt
Spoed Offerte aanvragen