Goedkope Groene Energie 2018-09-03T14:54:13+00:00

Offertes aanvragen

De juiste leveranciers en een eerlijk zakelijk vergelijk

Groene energie? Ook voor uw bedrijf een mogelijkheid!

Groene energie, de gecombineerde benaming van groen gas en groene stroom. Beiden beter voor het milieu dan hun tegenhangers. Het verbruiken van groene stroom hoeft echter niet duurder te zijn, in sommige gevallen is het zelfs goedkoper. Binnen de groene energie wordt er ook nog een ander onderscheid gemaakt, dit is het verschil tussen hernieuwbare energie en duurzame energie.

Hernieuwbare energie is, zoals de naam al impliceert, een energiebron die hernieuwbaar van aard is. Zodoende veelal beter dan de verbranding van fossiele brandstoffen, maar niet per definitie groen. Kernenergie valt immers ook onder de noemer hernieuwbare energie. Op gebied van hernieuwbare energie levert biomassa het grootste aandeel. Deze verbranding, vergisting of vergassing van materiaal is, in tegenstelling tot kernenergie, wel een groene oplossing.

Duurzame energie is de energie die wordt opgewekt uit bronnen die oneindig van aard zijn. Hieronder vallen bijvoorbeeld bronnen zoals windenergie, zonne-energie en water energie. Wellicht is de oneindige aard discutabel, feit is wel dat uw bedrijf gedurende de levensduur deze bronnen tot beschikking heeft. Hiernaast dient duurzame energie tevens ook nog eens milieuvriendelijk van aard te zijn.

Groene energie

Groene energie voor zakelijk gebruik is gemakkelijk verkrijgbaar, ook voor u. Of u nu op zoek bent naar groen gas of groene stroom, dat maakt niet uit. Beiden zijn gemakkelijk verkrijgbaar. Wat moet u hiervoor doen? Vrij weinig eigenlijk. Vraag gemakkelijk en snel uw persoonlijke offerte aan en wij zoeken de beste en goedkoopste groene energie leverancier voor u. Hoe doen wij dit? Dankzij ons grote netwerk van energieleveranciers in Nederland zijn wij goed op de hoogte van het huidige aanbod en de bijbehorende prijszetting. Wij zoeken hieruit de leveranciers die momenteel het beste bij uw bedrijfsbehoeftes passen en plannen met hun een afspraak.

Op deze afspraak komen onze energie partners vervolgens u een persoonlijke offerte voorleggen die is opgesteld aan de hand van uw verbruik en behoeftes. Zodoende ontvangt u alleen offertes die voor uw situatie interessant zijn.

Ook op zoek naar de beste groene energie leveranciers? Geen probleem. Vraag uw persoonlijke offerte aan, of bel ons even op. Op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 staan wij klaar om u verder te helpen.

Werkwijze

Stap 1
Offerte aanvraag
Stap 2
Selecteren van leveranciers
Stap 3
Ontvang uw bod

Klantervaringen

Voor de nieuwste tarieven op de energiemarkt

Spoed Offerte aanvragen