ISDN 2018-09-03T14:55:30+00:00

Offertes aanvragen

De juiste leveranciers en een eerlijk zakelijk vergelijk

Zakelijke ISDN aanbieders

Bewezen en stabiel

ISDN is nog steeds een van de meest gebruikte vormen van vaste telefonie. Het behouden van de vertrouwde ISDN lijnen is voor veel bedrijven ideaal. Er is bij ISDN namelijk geen afhankelijkheid van internet. Wanneer 100% bereikbaarheid een must is, is het behouden van de traditionele lijn cruciaal.

ISDN toekomstbestendig

Betrouwbare vaste telefonie is voor veel ondernemers en bedrijven nog steeds erg belangrijk. ISDN aanbieders zijn er genoeg. Bij ISDN is het mogelijk om precies in te spelen op de grootte van uw bedrijf. Het begint bij twee telefoonlijnen maar dertig is ook geen probleem. De prijzen per lijn is afhankelijk van de hoeveelheid die u afneemt. Doordat de ISDN techniek al een tijd op de markt is, hoeft u geen dure investeringen te doen in bijvoorbeeld een nieuwe ISDN telefooncentrale. Uw huidige PBX centrale werkt prima met ISDN.

Vormen van ISDN

ISDN-2
De meeste traditionele verbindingen zijn ISDN-2. Dit zijn twee kanalen, zodat tijdens een telefoongesprek, inkomende gesprekken wel zichtbaar worden. Ook kan de fax en het internet gebruikt blijven worden. Dit is de verbinding die bij middelgrote bedrijven en consumenten. Wanneer een bedrijf gaat uitbreiden kunnen ook meerdere ISDN-2 lijnen worden geïnstalleerd.

ISDN-30
Wanneer de vaste telefonie gebruikt wordt voor de core business van het bedrijf is ISDN-30 standaard. Hier zijn tot wel dertig gelijktijdige telefoongesprekken mogelijk. De bereikbaarheid is dus vrijwel altijd 100%. Voor de grotere bedrijven is het uiteraard belangrijk dat er zaken wordt gedaan met een van de betrouwbare ISDN aanbieders.

ISDN aanbieders eerlijk vergelijken

De lijst met aanbieders van zakelijke telefonie is oneindig. Een moordende concurrentie is dan ook logisch. Maar waar vindt u al die aanbieders? Sales Channel heeft de markt van ISDN telefonie helemaal in kaart gebracht. Wij gaan op basis van uw wensen en behoeften kosteloos op zoek naar de geschikte ISDN aanbieder. Die gaat bij u een scherpe offerte doen zodat overstappen altijd een besparing oplevert ten opzichte van uw huidige situatie. Maar wij sturen niet één, maar twee aanbieders langs. Zodat u altijd zelf de keuze maakt voor de beste deal!

Ook voor uw complete zakelijke telecom pakket, inclusief internet kunt u bij ons terecht om de scherpste aanbieding te vinden.

Werkwijze

Stap 1
Offerte aanvraag
Stap 2
Selecteren van leveranciers
Stap 3
Ontvang uw bod

klantervaringen

Voor de laatste aanbiedingen op de telecommarkt
Spoed Offerte aanvragen