Koffiemachine kopen 2018-09-03T14:56:43+00:00

Offertes aanvragen

De juiste leveranciers en een eerlijk zakelijk vergelijk

Koffiemachine kopen voor uw bedrijf.

Vraag uw offertes aan voor een prijzenvergelijk.

U wilt een koffiemachine kopen voor uw bedrijf? Vraag dan meerdere offertes aan voor de beste deal. Geef uw voorkeuren, wensen en behoeften duidelijk weer. Het invullen van de offerte aanvraag duurt minder dan 2 minuten. Wij helpen u daarnaast graag bij vragen of onduidelijkheden.

U kunt contact met ons opnemen middel het telefoonnummer, of een spoed offerte aanvraag invullen. Dan bellen wij u binnen 15 minuten terug.

Uw koffiemachine kopen

Wanneer u een startup bent en uw bedrijf is groeiende, heeft u behoefte aan een eigen koffiemachine. Een prijzenvergelijk is dan wel zo verstandig en normaal. De aankoop van een koffiemachine heeft veel voeten in de aarde, welk merk gaat u kiezen? Welk kostenplaatje kunt u dragen? Wat is de hoeveelheid kopjes die er gedronken gaan worden op een dag? Wilt u geconcentreerde koffie uit een pak, of gaat u voor versgemalen bonen?

Dit zijn vragen die u uzelf moet stellen alvorens u een offerte aanvraagt. De offerte aanvraag is gratis, dat maakt het zo aantrekkelijk om koffiemachines te vergelijken. Wij zorgen dat de twee variabelen ‘verwachting’ en ‘ervaring’ bij u stroken nadat u een keuze heeft gemaakt. Dit doen wij door uw koffiemachine aanvraag goed op te pakken.

Uw koffiemachine offerte aanvraag

Wanneer u een aanvraag doet is het belangrijk dat er wordt gekeken naar een tweetal zaken, te weten: een functioneel aspect en een sociaal aspect. Het functionele aspect houdt alle zaken in omtrent koffiemachine onderdelen, de soort koffie, de grootte van de machine en de hoeveelheid koffie (aantallen kopjes) die wordt gedronken.
Het sociale aspect bepaalt alles omtrent de interventie tijd, het onderhoudscontract en het contact met een accountmanager. U geeft zelf aan of u meerdere automaten heeft of wilt en of deze onder een directe leverancier komen te vallen. Of anderzijds kunt u aangeven een koffiemachine van een lokale verdeler te willen, voor de extreem korte interventietijden.

Een koffiemachine kopen betekent meer dan alleen offertes aanvragen, het gaat er om dat u de juiste leveranciers vindt voor de juiste koffiemachine.

Heeft u vragen of hulp nodig? Wilt u liever huren of leasen? Neem contact met ons op, wij staan u graag te woord om te helpen. Mocht u een offerte aan willen vragen, dan kan dat via bovenstaand formulier (rechts). Bij een spoed offerte aanvraag bellen wij u binnen 15 minuten terug om u te helpen bij uw koffiemachine aanvraag.

Werkwijze

Stap 1
Offerte aanvraag
Stap 2
Selecteren van leveranciers
Stap 3
Ontvang uw bod

Klantervaringen

Offertes voor alle facilitaire voorzieningen
Spoed Offerte aanvragen