Koffiemachine Vergelijken 2018-09-03T14:57:20+00:00

Offertes aanvragen

De juiste leveranciers en een eerlijk zakelijk vergelijk

Koffiemachine vergelijken?

Vraag hier uw offertes aan. Vrij van kosten natuurlijk.

Een koffiemachine vergelijken voor op kantoor is toch een van de belangrijkste dingen in Nederland. Nederland is het land waar zo’n beetje de meeste koffie wordt gedronken. Dat betekent dat er veel vraag naar koffie is binnen elk bedrijf. Maar wilt nu een koffiemachine kopen? Of is een koffiemachine huren gemakkelijker? En hoe ziet het kostenplaatje er uit? De leverancier zorgt voor de automaten en wij zorgen voor de leveranciers die uw goedkeuring wegdragen. Dat is waar u uit kunt kiezen, de beste koffiemachines tegen de laagste prijs.

Een koffiemachine kopen voor op kantoor

Een koffiemachine vergelijken voor op kantoor betekent dat u kunt kiezen uit meerdere modellen. Daarnaast moet u de afweging maken tussen het huren, leasen of kopen van een koffiemachine voor professioneel gebruik. Een koffiemachine‘kopen’ is populair, dit om verscheidene argumenten. De meeste bedrijven vinden het een beter gevoel geven wanneer zij de kosten voor zo’n machine zelf in de hand hebben. Wanneer er dan een automaat voor zakelijk gebruik wordt aangekocht kan men (na een investering van formaat), zelf de kosten in de hand houden. Ook heeft u de mogelijkheid de koffiemachine weer te verkopen, mocht u dit willen.

Een koffiemachine huren voor zakelijk gebruik

Wanneer u uw cashflow wilt reguleren is het aangeraden om niet de investering te doen die benodigd is bij het kopen van een koffiemachine. Wanneer u een koffiemachine huurt, betaalt u een vooraf bepaald bedrag per maand. Dit is anders dan leasen overigens, het verschil tussen huren en leasen lijkt miniem maar is toch wel aanwezig mocht een financieel voordeel willen behalen.

Een koffiemachine leasen, is dat voordeliger?

Door te leasen (wanneer er onderscheid is gemaakt tussen een operationele lease en een financiële lease) wordt de koffiemachine op de balans gezet bij uw bedrijf, wat resulteert in een financieel voordeel. Vaak wordt een koffiemachine door grote bedrijven gekocht, door MKB geleaset en door horeca gehuurd. De horeca vindt het interessant om een koffiemachine te huren voor een evenement. Dit is van tijdelijke aard waardoor en geen lease contract afgesloten hoeft te worden maar een tijdelijk huurcontract.

Wilt u een koffiemachine vergelijken? Voor een snel en goed vergelijk alvorens u uw keuze maakt. Wij staan u graag te woord bij vragen of helpen u via de telefoon bij uw offerte aanvraag.

Werkwijze

Stap 1
Offerte aanvraag
Stap 2
Selecteren van leveranciers
Stap 3
Ontvang uw bod

Klantervaringen

Offertes voor alle facilitaire voorzieningen
Spoed Offerte aanvragen