Mobiele Telefonie 2018-09-03T14:59:26+00:00

Offertes aanvragen

De juiste leveranciers en een eerlijk zakelijk vergelijk

Zakelijk mobiele telefonie vergelijken

Uw mobiele telefonie offerte

Uw zakelijk mobiele telefonie vergelijken of onder de loep nemen is een project dat tot een forse besparing kan leiden. Wanneer u in het bezit bent van een aantal zakelijke simkaarten kan er ieder jaar weer worden bespaard op uw mobiele telefonie kosten. Wij brengen u in contact met providers, welke bij ons zijn aangesloten onder de voorwaarde dat ze u een besparing kunnen bieden. Dezelfde kwaliteit voor een betere prijs, goedkoper zakelijk mobiel bellen. Daarnaast kan u er voor kiezen om nieuwe smartphones mee te laten nemen in de offerte. Dit is belangrijk bij het vergelijken van offertes:

  • Aantal belminuten
  • Grootte van de SMS bundel
  • Hoeveelheid MB’s aan data
  • Regio waar u voornamelijk bent (in verband met het bereik)
  • Uw besparing

Doordat wij u in staat stellen uw zakelijk mobiele telefonie te vergelijken (en wij de providers op de hoogte brengen van het feit dat er wordt vergeleken), bent u verzekerd van de scherpste tarieven en de nieuwste toestellen. Zo bent u naast de vereiste besparing vanuit onze partners onderdeel van een onderhandeling tussen twee partijen over u als klant. Uw zakelijk mobiele telefonie vergelijken kan dus een leuke besparing opleveren. Wij selecteren partners op basis van uw bedrijfs- en gebruiksprofiel om u te voorzien van een leverancier die meer dan alleen een besparing kan aanbieden. De service, interventietijden en kwaliteit moeten allemaal kloppen naast het financiële plaatje. Daarnaast moeten uw wensen en behoeften worden vervuld. Gewoon zakelijk mobiele telefonie, of mobiel door middel van VoIP, alles is mogelijk.

De providers

De Nederlandse providers zorgen voor een wat oneerlijke verdeling, zo zijn KPN en Vodafone de grootste twee, gevolgd door T-Mobile en Telfort. De overige partijen zijn in marktaandeel niet noemenswaardig maar vormen wel een hecht team aan prijsvechters. KPN verliest momenteel wat marktaandeel ten opzichte van Vodafone maar dit verschil is niet noemenswaardig. De markt is altijd in beweging en die beweging zorgt voor betere tarieven waar u van kunt genieten.

Onze partners

Wanneer u besluit uw zakelijk mobiele telefonie te gaan vergelijken selecteren wij op basis van uw bedrijfsprofiel een aantal partners, deze brengen op hun beurt een offerte uit en u bent degene die vergelijkt en de keuze maakt. Uw wensen en behoeften zijn leidend, mocht u alleen lokale partners willen ontvangen zorgen wij daar natuurlijk voor. Ook een complete herziening van uw zakelijk telecom pakket is geen probleem, onze partners zijn u graag van dienst.
Maak gebruik van de offerte aanvraag knop, of vraag een spoed offerte aan – dan bellen wij u binnen een kwartier terug.

Werkwijze

Stap 1
Offerte aanvraag
Stap 2
Selecteren van leveranciers
Stap 3
Ontvang uw bod

Klantervaringen

Voor de laatste aanbiedingen op de telecommarkt
Spoed Offerte aanvragen