De nieuwe functies van onze website

Vorige week vertelde wij u al vol trots dat wij onze website in een nieuw jasje hebben gestoken. U zult zich nu vast afvragen wat er dan allemaal nieuw is. Dat hebben wij nu voor u op een rijtje gezet. 

Allereerst hebben wij het gebruiksgemak voor u verbeterd. De informatie per segment is samengebundeld, waardoor u minder pagina’s hoeft te bezoeken. Daarnaast hebben wij van onze homepagina een samenvatting gemaakt. Zo kunt u in één oogopslag zien wat wij voor u kunnen betekenen. Ook hebben wij gekozen voor een strakker design. Hierdoor wordt alles op de website een stuk overzichtelijker. Het nieuwe design speelt ook in op uw gebruiksgemak. Zo kunt u makkelijk van pagina wisselen doordat de menubalk met u mee scrolt naar beneden.

Offertes aanvragen

“Gemak dient de mens”. Met deze gedachte zijn wij onze website gaan aanpassen voor u. Zo kunt u nu een spoedofferte aanvragen vanaf de homepagina. Hier krijgt u dan binnen 15 minuten reactie op. Natuurlijk hebben wij ook nog ons traditionele offerte formulier, waarop u gespecificeerd een offerte kan aanvragen.

Vacatures

Op zoek naar een (nieuwe) baan? Onze vacaturepagina heeft een metamorfose gehad. Er is meer informatie beschikbaar over de vacatures en u kunt vacatures filteren op uw voorkeuren. Zo kunt u sneller de geschikte vacature vinden.

“Door klantervaringen blijven wij scherp. U vindt het fijn om ze te lezen – wij vinden het fijn om ze te delen.”

Al deze berichten staan nu bij elkaar op een klantervaringen pagina. Bezoek onze klantervaringen pagina om te zien wat andere bedrijven over ons vertellen.

Leveranciers

Aanbieder van telecom, printing, energie of facilitaire producten? Voor u hebben wij een speciaal plekje op onze website gereserveerd. Uw online lounge staat gereed om te betreden. Hier beantwoorden wij al uw vragen over onze diensten.

Livechat

Wij begrijpen dat u snel antwoorden wilt hebben op al uw vragen. Daarom hebben wij een livechat op onze website geplaatst. Hier krijgt u direct antwoord op al uw vragen over ons bedrijf. U kunt onze medewerkers van de livechat benaderen op werkdagen van 8:30 tot 12:15 en van 13:00 tot 17:30. De livechat opent links onderin uw scherm op elke pagina van de website.

Neem gerust een kijkje op onze website en laat ons weten wat u ervan vindt. Tips zijn natuurlijk ook van harte welkom. Laat het ons weten via onze livechat of via het contactformulier.

2017-05-23T10:49:52+00:00 mei 26th, 2017|