Partner worden 2018-09-03T15:00:54+00:00

Op zoek naar nieuwe klanten?

Laat uw gegevens achter en kom in contact!

Werkwijze

Partner worden van Sales Channel

Sales Channel werkt middels ‘effectieve leadgeneratie’. Uw bedrijf wordt in contact gebracht met potentiële klanten met serieuze interesse in een overstap van leverancier of operator.

Uw lead

U krijgt alle pijnpunten, verbeterpunten, toekomstplannen, wensen, behoeften, het bedrijfs- en gebruiksprofiel in kaart – dat is wat wij u bieden. Elke afspraak heeft een grote kans van slagen en u concurreert nooit met meer dan één concurrent. Effectieve leadgeneratie, dat is onze business. Kenneth Smith traint onze New Business Specialisten, deze specialisten benaderen bedrijven om te toetsen waar de pijnpunten en behoeften liggen.

Alles van een prospect wordt in kaart gebracht en met berekende regelmaat geüpdatet. Dit om onze partners tijdig aan te kunnen geven wanneer er veranderingen plaats gaan vinden en contracten af gaan lopen.

Sales Channel

Wij genereren kwalitatief hoogstaande leads door een band aan te gaan met potentiële klanten en bedrijven. Zoals een zoekmachine is gemaakt voor de zoeker en niet de bedrijven die gevonden willen worden, zijn wij er voor de bedrijven die een beter contract willen. Wij brengen zorgvuldig het bedrijfs- en gebruiksprofiel in kaart waarna wij een selectie maken van partners die hier goed op aansluiten.

Zo bent u verzekerd van nieuwe klanten die bij u passen om een band mee op te bouwen en is de klant geholpen aan een bedrijf dat een ‘op maat gemaakte oplossing’ biedt. Leadgeneratie voor MKB en grootbedrijf, daar zijn wij in gespecialiseerd. Heeft u interesse in een kennismakingsgesprek? Laat uw gegevens achter en wij nemen vandaag nog contact met u op.

Wij maken afspraken voor u middels telefonische leadgeneratie en online leadgeneratie. Zo is het voor ons mogelijk om zowel grote corporate bedrijven aan te spreken en het MKB. Heeft u interesse in een vrijblijvend advies of een oriëntatiegesprek omtrent leadgeneratie voor uw bedrijf? Laat dan uw contactgegevens achter of neem contact met ons op middels bovenstaand telefoonnummer. Wanneer u uw gegevens achterlaat bellen wij u op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 uur binnen 15 minuten terug.

“Nothing beats the smell of hot leads in the morning.”
Spoed Offerte aanvragen