Printer 2018-09-03T15:02:02+00:00

Printer offertes aanvragen

De juiste leveranciers en een eerlijk zakelijk vergelijk

Printers van Sales Channel

Printer
Printer
 • Papierlade 500 pagina’s
 • 4 lades
 • Zwart-wit 80 PPM
 • Kleur 80 PPM
 • Maximaal 1024 mB
 • Harddisk 160 GB
 • Minimum 512 MB

 • Eerste kopie binnen 5,6 seconde
 • 1200 x 1200 DPI
 • 2 in1 Copying
 • Maximaal 100 pagina’s

Printer

Een printer is een onmisbaar attribuut bij u op kantoor. U gebruikt hem om te printen, maar misschien ook om te kopiëren, faxen of scannen. Wanneer u toe bent aan een nieuwe professionele kantoorprinter heeft u een aantal opties: de nieuwe printer kopen, huren of leasen. Sales Channel geeft u graag onafhankelijk advies bij het aanschaffen van een nieuwe kantoorprinter en levert offertes van meerdere leveranciers, zodat u altijd de beste prijs ontvangt voor de nieuwe printer.

Welke printer past het best bij mij?

Een goede vraag. Een moeilijk antwoord. Er zijn namelijk verschillende soorten zakelijke printers en allemaal hebben ze hun eigen unieke punten. Welke printer het beste binnen uw bedrijf past is afhankelijk van het gebruiksdoeleinde. Wij gaan graag het gesprek met u aan om te ontdekken welke kantoorprinter het beste geschikt is voor uw persoonlijke situatie op kantoor.

Bij ons heeft in ieder geval altijd keuze uit:

De nieuwe printer kopen, huren of leasen?

Een kantoorprinter kan een flinke investering zijn. Zeker als u voor de multifunctionele en All-In-One printers kiest. Ze hebben zeker veel voordelen, zoals razendsnel printen en tal van overige functies als faxen, scan to mail en een finisher, maar aan zo’n geweldenaar hangt uiteraard een prijskaartje.

Kantoorprinter kopen

Wanneer u besluit de nieuwe kantoorprinter te kopen bent u over het algemeen wél het voordeligst uit. Het vraagt weliswaar om een (forse) eenmalige investering, maar daarna is het apparaat ook echt van u en zit u niet vast aan maandelijkse kosten. Wel zal u zelf in het onderhoud moeten voorzien en eventuele calamiteiten omtrent de printer(s) zelf moeten verhelpen. Ook het vervangen van de oude printer voor een exemplaar dat voorzien is van de laatste technologische snufjes is minder eenvoudig wanneer u de printer koopt. U zult immers opnieuw een (flinke) investering moeten doen.

Printers leasen

In sommige gevallen is het daarom misschien verstandiger om de nieuwe zakelijke printer te leasen in plaats van direct aan te schaffen. U hoeft niet in één keer het volledige aankoopbedrag te investeren, maar betaalt iedere maand een vast bedrag. Bij het leasen van printers heeft u doorgaans twee opties: financial lease of operational lease.

Operational lease is de vorm waarbij u het meest ontzorgd wordt. De leverancier voorziet in al het onderhoud en verhelpt problemen aan de printer wanneer deze zich voordoen. In veel gevallen kunt u de ‘oude printers’ ook eenvoudig vervangen voor de nieuwste printers. De techniek gaat snel en door middel van het leasen van de printer bent u verzekerd van kantoorprinters met altijd de laatste technologische mogelijkheden.

Een printer, plotter of kopieerapparaat huren

In de regel is het zo dat het enkel verstandig is om een zakelijke printer te huren, wanneer u maar voor een korte periode gebruik zult maken van de All-in-one printer, plotter of het kopieerapparaat. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een evenement wat u organiseert en waarvoor u flyers of posters wilt afdrukken. Qua kosten bent u veel voordeliger uit wanneer u de printer huurt dan wanneer u een printer besluit te kopen of te leasen. Wilt u echter voor een langere periode professioneel kunnen printen bij u op kantoor? Dan zijn leasen en kopen de meest voor de hand liggende opties en voordeliger dan huren.

Onafhankelijk advies

Uw bedrijf, wensen en voorkeuren zijn uniek. Bij Sales Channel begrijpen we dit en onderzoeken aan de hand van een persoonlijk gesprek welk soort printer het meest geschikt is voor uw persoonlijke situatie op kantoor. De leveranciers die bij ons zijn aangesloten, brengen na het persoonlijke gesprek een offerte uit. Zij zijn geïnstrueerd over uw persoonlijke wensen en voorkeuren, zodat de offerte goed aansluit bij de gebruiksdoeleinden van de nieuwe kantoorprinter. Zo ontvangt u altijd de beste prijs voor de beste printer voor uw persoonlijke situatie.

Werkwijze
Stap 1
Offerte aanvraag
Stap 2
Selecteren van leveranciers
Stap 3
Ontvang uw bod
Klanten ervaringen
De laatste aanbiedingen op de printermarkt
Spoed Offerte aanvragen