A3 printer 2018-09-03T15:03:45+00:00

Offertes aanvragen

De juiste leveranciers en een eerlijk zakelijk vergelijk

A3 printers via Sales Channel

A3 printer
A3 printer

 • A3 faxen
 • Tot 200 pagina’s
 • Ontvangen en versturen via PC

 • Draadloos
 • Ethernetkabel
 • USB

 • A3 printsnelheid 28 PPM
 • A4 printsnelheid 50 PPM
 • Eerste pagina binnen 8 seconde

A3 printer

Een A3 printer aanschaffen zal niet uw dagelijkse bezigheid zijn. De onze wel en daarom voorzien we u graag van professioneel en onafhankelijk advies bij het kopen, huren of leasen van A3 printers. Bij Sales Channel werken we samen met leveranciers die zich onderscheiden op het gebied van prijs en/of kwaliteit, zodat u altijd scherpe offertes ontvangt voor uw nieuwe zakelijke printer, zoals een A3 printer.

Een professionele A3 printer op kantoor

Een A3 printer is – in tegenstelling tot de andere printers die u via ons kunt aanschaffen – een apparaat wat niet iedereen zomaar op kantoor heeft staan. Dit sterke staaltje techniek is namelijk in staat om in grootformaat te printen en kan afbeeldingen op het papier tot leven brengen vanwege de precisie waarmee geprint wordt. Vooral de professionals (fotografen, ingenieurs, etc.) zijn gebaat bij een professionele printer op kantoor en bij Sales Channel staan we graag voor u klaar om onafhankelijk advies uit te brengen over A3 printers voor zakelijk gebruik.

A3 printer huren, kopen of leasen?

Bij het aanschaffen van een professionele A3 printer heeft u een aantal opties. We hebben de mogelijkheden rondom A3 printers aanschaffen overzichtelijk voor u op een rij gezet.

Een A3 printer huren

A3 printers huren doet u voornamelijk wanneer u slechts kortstondig gebruik wilt maken van de professionele printer. Denk hierbij aan het afdrukken van posters of flyers voor een evenement of een demonstratie op een beurs of een seminar. A3 printers worden over het algemeen nooit voor de langere termijn gehuurd, daar de verhuurprijs relatief hoog ligt. Met de huur van een professionele A3 printer kunt u dus wél beschikken over de laatste technologische mogelijkheden, maar hoeft u geen grote investering te doen en ook zit u niet vast aan langlopende contracten.

A3 printer kopen

Het kopen van een A3 printer is in de regel het voordeligst. U investeert eenmalig in de gewenste apparatuur, waarna de printer uw volledige eigendom is. Geen maandelijkse termijnen en geen leverancier die de professionele printer terugverwacht. Daar staat tegenover dat de investering die u moet doen fors is en ook het onderhoud aan de A3 printer is een kostelijke aangelegenheid. In het geval van problemen met de printer zult u zelf moeten voorzien in de reparatie en ook het vervangen van de oude A3 printer voor een exemplaar met de laatste technologische mogelijkheden is minder eenvoudig dan bij het leasen van de zakelijke printer.

Leasen van A3 printers

Over het algemeen genomen worden A3 printers meestal geleased. Dit komt doordat de kostprijs hoog is en ook het onderhoud en de cartridges niet bepaald goedkoop zijn. Bij het leasen van een A3 printer heeft u doorgaans twee mogelijkheden:

 • Financial lease
 • Operational lease

Bij financial lease betaalt u een maandelijks bedrag voor de professionele printer. Onderhoud en reparaties zijn niet inbegrepen bij deze prijs. U zult hier dus zelf in moeten voorzien.
In het geval van operational lease (de meest toegepaste manier van een A3 printer aanschaffen) wordt u volledig ontzorgd. U betaalt een maandelijks bedrag, waarbij kosten als reparaties, onderhoud en nieuwe cartridges zijn inbegrepen. U weet dus van tevoren waar u aan toe bent en komt niet voor onverwachte kosten te staan die verband hebben met de A3 printer.

Ook is het bij het leasen van A3 printers eenvoudiger om de ‘oude printer’ om te wisselen voor een exemplaar wat over de laatste technologische middelen beschikt. Tegen een laag bedrag word de A3 printer omgeruild tegen de versie met de laatste technologische snufjes zonder dat u daarvoor een flinke investering hoeft te doen.

Onafhankelijk advies bij de aanschaf van A3 printers

Zoals u heeft kunnen lezen is de aanschaf van een professionele zakelijke A3 printer een kostelijke aangelegenheid. Sales Channel heeft een netwerk van leveranciers verzameld die A3 printers aanbieden die zich onderscheiden qua prijs en/of kwaliteit. Graag gaan wij persoonlijk met u in gesprek, zodat we nauwkeurig uw persoonlijke behoefte in kaart kunnen brengen, waarop onze aangesloten leveranciers u een offerte kunnen brengen die perfect aansluit bij uw persoonlijke wensen en voorkeuren.

Werkwijze
Stap 1
Offerte aanvraag
Stap 2
Selecteren van leveranciers
Stap 3
Ontvang uw bod
Klanten ervaringen
Wordt ook klant om klanten te genereren
Spoed Offerte aanvragen