Kopieerapparaat 2018-09-03T15:05:19+00:00

Offertes aanvragen

Ontvang snel twee offertes voor een kopieerapparaat

Kopieer apparaten via Sales Channel

Kopieerapparaat
kopieer apparaat

 • Eerste kopie 6,3 seconde
 • A4 18 KPM
 • A3 15 KPM
 • Opwarmtijd 14 seconde

 • Powerkabel
 • Netwerk poort
 • USB poort
 • SD poort

 • Uitgebreid bedieningspaneel
 • Automatic document feeder
 • Reserve papierlade

Kopieer apparaat

Een professioneel kopieer apparaat bij u op kantoor is een must. In een handomdraai kunt u kopiëren, scannen, faxen en printen. Een kopieer apparaat maakt uw werkzaamheden gemakkelijker dan ooit. Bij Sales Channel staan we voor u klaar om u professioneel en onafhankelijk te adviseren bij de aanschaf van nieuwe printers of kopieer apparaten.

Waarom een kopieer apparaat op kantoor?

Een professioneel kopieer apparaat bij u op kantoor maakt het leven van u en uw werknemers gemakkelijker. Veelvuldig uitgevoerde taken als kopiëren, printen, scannen en faxen zijn kinderspel met een kopieermachine. Veel van de kopieer apparaten van vandaag de dag zijn namelijk net zo veelzijdig als multifunctional printers, maar kosten in de regel minder dan deze multifunctionele printers. Een kopieer apparaat is dus ideaal voor grootgebruikers.

Kopieerapparaten kopen, huren of leasen?

Bij de aanschaf van een nieuwe kopieermachine heeft u doorgaans drie opties: het apparaat huren, kopen of leasen. Om het overzichtelijk voor u te maken hebben we alle drie de opties hieronder overzichtelijk voor u op een rij gezet zodat duidelijk wordt in welke situatie u het kopieerapparaat het best kunt huren, leasen of kopen.

Een kopieer apparaat huren

Het huren van kopieermachines doet u feitelijk alleen wanneer u slechts voor een korte periode over een professionele copier hoeft te beschikken. In het geval van een evenement bijvoorbeeld. Kopieerapparaten huren voor de langere termijn gebeurt doorgaans niet, daar de verhuurprijs relatief hoog ligt. Wilt u veelvuldig gebruik kunnen maken van de kopieermachine? Dan zijn kopen of leasen betere alternatieven.

Kopieermachines leasen

Het leasen van de kopieer machine is de meest voorkomende optie. Logisch, want kopieerapparaten zijn vrij duur in aanschaf. Bij printerlease hoeft u niet in één keer het volledige aankoopbedrag te overleggen, maar betaalt u een maandelijks bedrag voor het apparaat. Hierbij heeft u keuze tussen enkel het leasen van het apparaat of inclusief onderhoud en reparaties. Dit wordt operational lease genoemd en hierbij heeft u dus nooit onverwachte kosten. In het geval van calamiteiten aan de kopieermachine worden deze door de leverancier voor u verholpen, zonder bijkomende kosten.

Wanneer u besluit het kopieer apparaat te leasen is het overigens ook makkelijker om een ‘oude’ copier te vervangen voor een apparaat met de laatste technologische snufjes. Voor een laag bedrag ruilt u het kopieerapparaat gewoon om voor de nieuwste technologie op het gebied van kopieermachines.

Kopieermachine kopen

De laatste optie, het kopen van het kopieer apparaat, is over de levensduur van een kantoorprinter genomen de voordeligste optie. Ja, een kopieermachine is een duur apparaat om aan te schaffen en hier is dus een flinke investering voor nodig, maar het apparaat is vervolgens wel helemaal van u. Zeker voor bedrijven die op grote basis printen en kopiëren is dit wellicht de beste optie. Daar staat dus wel tegenover dat u de investering zal moeten doen en zelf in het onderhoud en eventuele reparaties zal moeten voorzien. Ook het omruilen van het kopieerapparaat wanneer nieuwe technologie voor handen komt is minder eenvoudig. Het betekent namelijk dat u opnieuw de investering zal moeten doen om over de laatste technologische snufjes te kunnen beschikken.

Onafhankelijk advies

Zeker bij een grote aanschaf, zoals bij een kopieer apparaat het geval is, kan wat professioneel en onafhankelijk advies wel handig zijn. Bij Sales Channel staan we voor u klaar om uw persoonlijke wensen en voorkeuren nauwkeurig in kaart te brengen. Aan de hand van onze bevindingen selecteren we twee leveranciers die bij ons zijn aangesloten die wij het beste bij u vinden passen. Zij kunnen u een offerte aanbrengen die naadloos aansluit bij uw persoonlijke behoeftes, zodat u altijd de scherpste offertes ontvangt voor de beste kopieerapparaten.

Werkwijze

Stap 1
Offerte aanvraag
Stap 2
Selecteren van leveranciers
Stap 3
Ontvang uw bod

Klantervaringen

De nieuwste aanbiedingen op de printermarkt
Spoed Offerte aanvragen