Multifunctional printer 2018-09-03T15:06:17+00:00

Offertes aanvragen

De juiste leveranciers en een eerlijk zakelijk vergelijk

Multifunctionele printers via Sales Channel

Multifunctional printer
Multifunctional printer

 • Standaard geheugen 512 MB
 • Maximaal geheugen 1 GB
 • Hard disk 80 GB

 • Tot 1200 DPI
 • LCD touchscreen
 • Laser

 • Zwart-wit 40 PPM
 • Kleur 40 PPM
 • Resolutie 600 x 600 DPI
 • Vergroting 200% maximaal

Multifunctional printer

Een multifunctional printer is als alleskunner onmisbaar voor tal van bedrijven. Deze All-In-One printer kopieert, scant, print, faxt en voert tal van andere taken uit in een handomdraai. Sales Channel helpt u graag met advies rondom het aanschaffen van diverse printers, zoals multifunctionele printers.

Wat kan een multifunctional printer allemaal?

Zoals de naam al doet vermoeden, kan een multifunctionele printer tal van taken voor u uitvoeren. Denk hierbij aan standaard zaken, zoals kopiëren, scannen, sorteren en printen. Een all-in-one printer kan daarnaast ook andere taken uitvoeren, zoals faxen, scan to mail en zelfs nieten en inbinden.

Het grote voordeel van een multifunctionele printer zit hem in de veelzijdigheid van het apparaat. U heeft niet langer verschillende apparaten nodig voor alle afzonderlijke taken. De All-In-One printer voert moeiteloos alle taken uit die de afzonderlijke apparaten ook uit kunnen voeren. Tel daarbij de relatief lage investeringskosten op en u begrijpt waarom veel bedrijven kiezen voor een multifunctional printer op kantoor.

Multifunctionele printers kopen, leasen of huren?

Het aanschaffen van een multifunctionele printer is een kostelijke aangelegenheid en niet iets wat u iedere dag doet. De drie opties zijn dan ook alle drie het overwegen waard. Om u een beter inzicht te bieden in het huren, kopen of leasen van all-in-one printers hebben we hieronder de mogelijkheden voor u nader uiteengezet.

Multifunctional printer huren

Een multifunctionele printer huurt u eigenlijk alleen maar wanneer u slechts kortstondig gebruik wilt maken van de all-in-one printer, bijvoorbeeld bij een (eenmalig) evenement. Multifunctional printers huren voor de langere termijn gebeurt doorgaans niet, omdat de verhuurprijzen relatief hoog liggen. Heeft u wel voor langere tijd een all-in-one printer nodig? Dan zijn leasen of kopen betere opties.

All-In-One printer kopen

Een multifunctional printer kopen is over het algemeen de meest voordelige optie over de looptijd van de kantoorprinter genomen. Het is echter niet de populairste optie, omdat de aanschafprijs van een multifunctional printer aanzienlijk is. Niet iedereen kan (of wilt) zo’n investering maken, maar het is dus wel het voordeligste alternatief. Wel zult u er rekening mee moeten houden dat u zelf in het onderhoud zal moeten voorzien en eventuele problemen met de all-in-one printer zelf zult moeten verhelpen.

Multifunctionele printers leasen

Het leasen van een multifuncional printer is de meest gekozen optie. Simpelweg omdat een multifunctionele kantoorprinter om een fikse investering vraagt. Bij printerlease heeft u doorgaans twee opties:

 • Financial lease
 • Operational lease

Bij operational lease van de All-In-One printer wordt u volledig ontzorgd. U hoeft geen grote investering te doen om te kunnen beschikken over de multifunctionele printer en ook in het onderhoud en eventuele reparaties voorziet de leverancier. U weet dus van tevoren precies waar u aan toe bent en zult nooit tegen onvoorziene kosten aanlopen.

Met financial lease betaalt u enkel een maandelijks bedrag voor het leasen van de multifunctionele printer. Kosten voor onderhoud en/of eventuele reparaties zijn niet bij dit bedrag opgenomen. Hier zult u dus zelf in moeten voorzien.

Als laatste voordeel van printerlease kan nog benoemd worden dat het relatief eenvoudig is om de ‘oude’ printer om te ruilen voor een nieuw exemplaar wanneer nieuwe technologie beschikbaar komt. Voor een laag bedrag wisselt u de oude printer gewoon om voor de nieuwste All-In-One printer.

Onafhankelijk advies bij multifunctionele printers

Het aanschaffen van multifunctional printers is een investering voor de langere termijn. U wilt voor langere periode zorgeloos gebruik kunnen maken van de nieuwe kantoorprinter en daarom is het belangrijk dat u de juiste keuzes maakt.

Bij Sales Channel staan we graag voor u klaar om middels een persoonlijk gesprek uw behoeftes in kaart te brengen. Aan de hand van dit persoonlijke gesprek selecteren wij twee leveranciers die bij ons zijn aangesloten die wij het beste bij uw situatie vinden passen. Zij kunnen u een offerte uitbrengen die naadloos aansluit bij uw persoonlijke wensen en voorkeuren zodat u altijd de scherpste prijzen ontvangt voor professionele all-in-one printers.

Wacht niet langer en vraag hieronder direct uw offerte aan.

Werkwijze
Stap 1
Offerte aanvraag
Stap 2
Selecteren van leveranciers
Stap 3
Ontvang uw bod
Klanten ervaringen
2 offertes met de nieuwste tarieven
Spoed Offerte aanvragen