Printer huren 2018-09-03T15:08:46+00:00

Offertes aanvragen

De juiste leveranciers en een eerlijk zakelijk vergelijk

Een printer huren via Sales Channel

Printer huren

 • 4-ink
 • Cyan, magenta, geel en zwart
 • 5 inkt tanks
 • Ink-jet

 • Apple MacOS X 10.3 of hoger
 • Windows 2000 of hoger

 • 22 PPM A4
 • 11 PPM A3
 • aser

 • 22 PPM
 • Eerste kopie na 7,9 seconde
 • 600 x 600 DPI
 • tot 99 kopietjes

Printer huren

Een printer huren kan in sommige gevallen voordeliger zijn dan een printer kopen of een printer leasen. Bijvoorbeeld wanneer u slechts tijdelijk een professionele kantoorprinter tot uw beschikking hoeft te hebben. Bij Sales Channel bieden we u offertes van diverse printerleveranciers, zodat u altijd de beste prijs ontvangt voor de kantoorprinter.

Waarom een printer huren?

Niet ieder bedrijf heeft het gehele jaar door een professionele printer nodig. Sommige zakelijke gebruikers hebben zelfs voor slechts 1 evenement per jaar behoefte aan een professionele kantoorprinter. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een beurs of een seminar. In dat geval is het veel verstandiger de printer te huren, dan om de printer te kopen of leasen. U beschikt dan namelijk wél over de beste technologie en de apparatuur die u op dat moment nodig heeft, maar zonder vast te zitten aan (langlopende) contracten of een eenmalige (fikse) investering.

Welke printers zijn er te huur?

In principe zijn alle printers die u kunt kopen en/of leasen tevens te huur. Voorbeelden van printers die kunt huren via Sales Channel zijn:

Vooral de 3D printers zijn in opmars, maar worden doorgaans niet op dagelijkse basis gebruikt. Wilt u tijdens uw beurs of seminar een professionele uitstraling en gebruik kunnen maken van de beste 3D-printers, bijvoorbeeld voor een demonstratie? Dan is een printer huren in dat geval de beste optie.

Een printer huren voor de langere termijn

Een printer huren voor de langere termijn is over het algemeen niet de meest verstandige keuze. Veelal worden printers gehuurd voor een kortstondig gebruik. Denk aan de eerder genoemde beurzen en seminars, maar ook voor bijvoorbeeld het afdrukken van flyers en/of posters voor evenementen.

Op de langere termijn een printer huren kost u meer geld dan wanneer u de printer zou kopen of leasen. Het verhuurbedrag is relatief hoog als u het bijvoorbeeld afzet tegen de maandelijkse kosten van printerlease. Wij helpen u graag te onderzoeken of het in uw geval verstandiger is om de printer te huren of om de printer te kopen, dan wel te leasen.

Voordelen van het huren van een printer

Bij het huren van een printer hoeft u dus niet een (forse) eenmalige investering te doen (zoals bij het kopen van een printer) en u zit ook niet vast aan langlopende contracten waarbij u maandelijks een vast bedrag betaalt voor het leasen van de printer. Er zijn echter meer voordelen aan het huren van een printer.

Zo heeft u ook niet te maken met onderhoud en reparaties. De leverancier zorgt voor een correct werkende printer wanneer u de kantoorprinter huurt en in geval van problemen worden deze adequaat voor u opgelost.

Ook wordt de printer uiteraard weer opgehaald wanneer u de printer niet meer nodig heeft en de vrijgekomen ruimte kunt u vervolgens inrichten voor overige werkzaamheden. Vooral bij de grote printerkasten zoals een multifunctional printer, een plotter en/of een professionele a3 printer gaat het hierbij om een aanzienlijke ruimte die in beslag wordt genomen en deze ruimte komt dus vrij wanneer de gehuurde printer door de verhuurder wordt opgehaald.

Onafhankelijk advies

Bij Sales Channel begrijpen we dat het voor u persoonlijk misschien lastig is in te schatten: moet ik de zakelijke printer nu huren, leasen of kopen? Daarom gaan we graag persoonlijk met u in gesprek. We achterhalen uw voornaamste gebruiksdoeleinde en brengen uw voorkeuren en wensen nauwkeurig in kaart. Aan de hand daarvan contacteren wij leveranciers die u een offerte kunnen brengen die het beste bij uw persoonlijke wensen en voorkeuren aansluit, zodat u altijd de beste prijs voor de beste printer voor uw persoonlijke situatie ontvangt.

Werkwijze

Stap 1
Offerte aanvraag
Stap 2
Selecteren van leveranciers
Stap 3
Ontvang uw bod

Klantervaringen

De laatste aanbiedingen binnen de printermarkt
Spoed Offerte aanvragen