Printer kopen 2018-09-03T15:11:37+00:00

Offertes aanvragen

Ontvang snel twee offertes voor een koopprinter

Printer kopen
Printer
 • 45 PPM
 • 550 pagina’s
 • 30 seconden opwarmtijd
 • Hard disk 80 GB
 • Ram geheugen 1.5 GB

 • 600 x 600 DPI 
 • Eerste kopie na 8.4 seconde
 • Auto Colour

Printer kopen

Een printer kopen voor zakelijk gebruik bij u op kantoor doet u niet iedere dag. Wat advies bij het kopen, huren, of leasen van een printer is daarom wel het minste wat we u kunnen bieden. Lees op deze pagina alle mogelijkheden rondom het kopen van een professionele printer, want er zijn waarschijnlijk meer opties mogelijk dan u op voorhand zou bedenken. Een professionele kantoorprinter hoeft helemaal niet zo veel te kosten en bij Sales Channel zorgen we er voor dat u altijd de beste prijzen ontvangt voor printers voor zakelijk gebruik.

Een printer kopen die bij u past

Bij een printer kopen komt allereerst de vraag kijken welk soort printer het beste is voor uw persoonlijke situatie en welk merk printer uw voorkeur geniet. Er zijn diverse printers die u via Sales Channel kunt kopen voor zakelijk gebruik bij u op kantoor, zoals:

Elke soort printer heeft zo zijn eigen voor- en nadelen. Of deze voor- en nadelen ook voor u daadwerkelijk van toepassing zijn is afhankelijk van uw wensen en voorkeuren omtrent de nieuwe printer. Veelal is een multifunctionele printer de beste koop. Deze kunnen namelijk niet alleen snel en veel printen, maar bevatten ook vaak functies als scan to mail, fax en een finisher. Zo heeft u alle belangrijke functies in 1 apparaat. Bij Sales Channel gaan we graag met u in gesprek en geven u onafhankelijk advies over welke printer u het beste kunt kopen.

Printer merken

Bij het kopen van een nieuwe kantoorprinter is niet alleen de soort printer van belang, ook het merk printer doet er natuurlijk toe. Sales Channel werkt met leveranciers die alle bekende merken printers kunnen leveren. Denk hierbij aan printermerken als:

 • Konica Minolta
 • Ricoh
 • Lexmark
 • Kyocera
 • Sharp
 • OKI
 • Develop

Deze merken staan garant voor kwalitatieve printers met een lange levensduur. Een printer koopt u immers voor langere termijn. Dan is het wel zo fijn als u kunt bouwen op degelijke kwaliteit. De printers van bovengenoemde merken voldoen aan alle kwaliteitseisen die gesteld worden aan een professionele kantoorprinter.

Printer kopen vs. printer leasen

Wanneer u besloten heeft een printer te kopen is het niet vreemd om ook eens over het leasen van de printer na te denken. Het is een feit dat printer lease over de gehele levensduur van een professionele printer weliswaar duurder is dan de printer direct kopen, maar toch kan het in uw situatie misschien beter zijn om de multifunctionele printer, stand alone printer, plotter of het kopieerapparaat te leasen in plaats van de printer te kopen.
Bij het kopen van een nieuwe printer komt logischerwijs een kostenplaatje kijken. Afhankelijk van het soort en merk printer kan de investering die u gaat maken voor de nieuwe printer hoog uitpakken. Zeker de multifunctional printers (All in one printer) en kopieerapparaten van bekende merken kunnen een flinke hap uit uw investeringsbudget betekenen.

Een printer leasen kan dan de oplossing zijn. U betaalt een vast bedrag per maand en hoeft zodoende niet de eenmalige investering direct te doen. Bij nieuwe technologische ontwikkelingen is het ook eenvoudiger de printer te vervangen voor het nieuwste exemplaar, dan wanneer u de printer koopt.

Ook onderhoud en reparatie kan van invloed zijn op de keuze om de printer te kopen of toch liever te leasen. Wanneer u besluit de printer te kopen zult u zelf in het onderhoud moeten voorzien en eventuele reparaties zal u zelf moeten verhelpen. Bij het leasen van een printer hoort doorgaans een service contract met de leverancier. De apparatuur wordt voor u up-to-date gehouden en problemen worden direct verholpen indien ze zich voordoen.

Advies bij het kopen van een printer

Sales Channel onderscheidt zich door 100% onafhankelijk advies te geven aan haar klanten. We hopen met dit artikel over het kopen van een printer een beeld te hebben kunnen schetsen over de mogelijkheden rondom printers kopen, maar ook omtrent het leasen van een printer.
We kunnen ons goed voorstellen dat u na het lezen van bovenstaande meer vragen heeft over het kopen van een zakelijke printer bij u op kantoor.

Vraag hieronder direct uw offerte aan. Uw printer koopt u via Sales Channel.

Werkwijze

Stap 1
Offerte aanvraag
Stap 2
Selecteren van leveranciers
Stap 3
Ontvang uw bod

Klantervaringen

De laatste aanbieding binnen de printermarkt
Spoed Offerte aanvragen