Zakelijke printer 2018-09-03T15:14:30+00:00

Printer offertes aanvragen

De juiste leveranciers en een eerlijk zakelijk vergelijk

Zakelijke printer
 • 600 x 600 DPI
 • Tot 500 speed dials
 • Super group 3
 • Superfine


 • 3 lades

 • 550 pagina’s

 • 40 PPM zwart-wit

 • 40 PPM kleur


 • USB aansluiting

 • Touchscreen

 • Reserve papierlade

Zakelijke printer

Een zakelijke printer aanschaffen is niet iets wat u dagelijks doet. Wat hulp en advies bij het vinden van een printer kan daarbij nooit kwaad. Bij Sales Channel gaan we graag met u in gesprek over de mogelijkheden rondom professionele printers voor bij u op kantoor en geven we onafhankelijk advies over welke zakelijke printer het beste aansluit bij uw gebruiksdoeleinde.

Welke zakelijke printer heb ik nodig?

De belangrijkste vraag: welke zakelijke kantoorprinter past het beste bij mijn bedrijf? Er zijn immers tal van professionele printers en allemaal hebben ze zo hun eigen unieke kenmerken. Aan de hand van een persoonlijk gesprek bepalen we uw voornaamste gebruiksdoeleinde en stemmen ons advies daar op af.

Zakelijke printers die u via ons kunt huren, leasen en kopen zijn onder andere:

Welke merken zakelijke printers zijn er?

Net als de keuze in het soort kantoorprinter is ook de keuze in merk belangrijk. Zakelijke printers van dure merken hoeven namelijk niet per definitie de beste printers te zijn voor uw persoonlijke situatie. Leveranciers die bij ons zijn aangesloten onderscheiden zich qua kwaliteit en prijs. We kunnen u dan ook gerenommeerde zakelijke printers aanbieden van merken als:

 • Konica Minolta
 • Ricoh
 • Lexmark
 • Kyocera
 • Sharp
 • OKI
 • Develop

Printers voor zakelijk gebruik huren, kopen of leasen?

Zodra helder is welke kantoorprinter het meest geschikt is voor uw bedrijf, rijst de vraag: koop, huur of lease ik de zakelijke printer? Ook hier zijn weer duidelijke voor- en nadelen te benoemen. We hebben de voornaamste voor- en nadelen voor u op een rij gezet.

Zakelijke printers huren

Een professionele kantoorprinter huurt u in principe alleen voor kortstondig gebruik. Denk hierbij aan een beurs, een seminar of een ander evenement waar u slechts tijdelijk een zakelijke printer voor nodig heeft. De kosten voor het huren van printers zijn relatief hoog en daardoor worden zakelijke printers vrijwel nooit voor een langere periode gehuurd. Heeft u een professionele printer nodig voor de langere termijn? Dan kunt u de printer beter kopen of leasen.

Leasen van professionele printers

Het leasen van zakelijke printers heeft flink wat voordelen ten opzichte van het kopen van een kantoorprinter. Zo heeft u bijvoorbeeld niet te maken met de eenmalige (fikse) investering en/of een aanbetaling. U betaalt een maandelijks bedrag. Hoe hoog dat bedrag precies is, is afhankelijk van het soort printer, maar ook of u kiest voor operational lease of voor financial lease.

Bij financial lease zijn alleen de kosten berekend voor het leasen van de zakelijke printer. Onderhoud aan de printer en eventuele reparaties zijn voor uw eigen rekening. Bij operational lease van een kantoorprinter zijn deze kosten doorberekend in het maandtarief. De leverancier draagt zorg voor het onderhoud aan de zakelijke printer en eventuele problemen met de printer worden adequaat voor u opgelost, zonder bijkomende kosten.

Als laatste voordeel kan nog benoemd worden dat het vrij eenvoudig is om de kantoorprinter in te ruilen wanneer er een nieuw exemplaar op de markt komt met meer technologische mogelijkheden. Voor een laag bedrag ruilt u de ‘oude’ printer gewoon om voor de nieuwste zakelijke printer.

Een zakelijke printer kopen

Over het algemeen is het het voordeligst om de kantoorprinter direct te kopen. Over de levensduur van de printer genomen bent u goedkoper uit dan wanneer u de zakelijke printer besluit te leasen. U zult dan echter wel een (fors) bedrag moeten investeren, zeker wanneer uw bedrijf gebaat is bij een duurdere printer als een multifunctional printer of een plotter. Ook onderhoud en reparaties zijn voor uw eigen rekening en het wisselen van de printer, indien er nieuwe technologie voor handen is, is ook niet zo eenvoudig. U zult dan namelijk opnieuw een flinke investering moeten doen om over de nieuwste zakelijke printer te kunnen beschikken.

Onafhankelijk advies

Bij Sales Channel staan we voor u klaar om de dialoog aan te gaan en te ontdekken welke zakelijke printer het beste binnen uw bedrijf past. Aan de hand van een persoonlijke gesprek inventariseren we uw wensen en voorkeuren, waarop onze leveranciers u een op maat gemaakte offerte kunnen uitbrengen met de printer die het beste aansluit bij uw behoefte.

Vraag hieronder direct uw offerte aan. Uw zakelijke printer schaft u aan via Sales Channel.

Werkwijze

Stap 1
Offerte aanvraag
Stap 2
Selecteren van leveranciers
Stap 3
Ontvang uw bod

Klantervaringen

De laatste aanbiedingen op de printermarkt
Spoed Offerte aanvragen