Soorten Verkoopautomaten 2018-09-03T15:28:44+00:00

Offertes aanvragen

De juiste leveranciers en een eerlijk zakelijk vergelijk

Soorten verkoopautomaten

“Welke verkoopautomaten zijn er allemaal?”

Verkoopautomaten (ook wel vendingmachines genoemd), zijn er in meerdere soorten en maten. Mocht u niet zeker weten of wij die ene speciale automaat kunnen leveren? Neem even contact met ons op of vul een offerte aanvraag in. Het is een gratis dienst die wij aanbieden en wij helpen u graag, ook met uw speciale verzoeken. De meest verkochte soorten verkoopautomaten staan hieronder omschreven.

Het spoed offerte formulier voor verkoopautomaten kost u niet meer dan 10 seconden de tijd, uw naam en telefoonnummer invullen en wij bellen u binnen 15 minuten terug. Dit is mogelijk op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.

Koffieautomaten

Een van de meeste verkochte vendingmachines is de koffieautomaat. Deze bestaan in grote uitvoeringen maar er zijn ook de kleinere uitvoeringen. De soorten koffieautomaten die onze partners leveren zijn extreem divers. Horeca, kantoor, klein-/ grootbedrijf en voor evenementen, alles is mogelijk. Lees vooral even goed wanneer u het beste kunt kopen, huren of leasen. Dat scheelt een hoop (in de portefeuille).

Frisdrankautomaten

De frisdrankautomaten die onze leveranciers verzorgen zijn van professionele kwaliteit, dat moge vanzelfsprekend zijn. Daarnaast zorgen wij voor meerdere offertes waarbij de leveranciers op de hoogte zijn van het feit dat ze tegen elkaar op moeten boksen. Zo bent u verzekerd van de scherpste prijs en kunt u, naast de prijs, de vendor kiezen die het beste bij u past!

Snoepautomaten

De verkoop van snoepautomaten neemt relatief gezien wat af de laatste jaren. Dit door de opkomst van de gezonde lifestyle die de meeste mensen hebben, het leidt tot minder snoepverkoop, meer fruit en sportende mensen. Maar mocht u interesse hebben in het kopen van een snoepautomaat, wilt u prijzen vergelijken? Neem contact met ons op voor meerdere snoepautomaat offertes.

Wisselautomaten

Op luchthavens, parkeergarages en in nachtclubs, wisselautomaten doen het altijd goed. Het is een apparaat die is ingesteld op het stroomlijnen van een product of dienst. Een parkeergarage zonder mogelijkheid om geld te wisselen leidt tot enorme frustraties en dat wilt u het liefst voorkomen. Bent u geïnteresseerd in het kopen van een wisselautomaat, of wilt u deze liever leasen of huren? Doe een offerte aanvraag en begin met een vergelijk, voor de beste deal.

Waterkoelers

Een waterkoeler, de perfecte aanvulling voor uw bedrijf. U creëert tegen een lage kostprijs een gezonder aanbod voor uw collega’s. Ook op zoek naar een waterkoeler op basis van koop of huur? Geen probleem, vraag uw persoonlijk offerte aan en begin met uw vergelijk.

Werkwijze

Stap 1
Offerte aanvraag
Stap 2
Selecteren van leveranciers
Stap 3
Ontvang uw bod

Klantervaringen

Offertes voor alle facilitaire voorzieningen
Spoed Offerte aanvragen