Telecom Pakket 2018-09-03T15:29:47+00:00

Offertes aanvragen

De juiste leveranciers en een eerlijk zakelijk vergelijk

Uw zakelijk telecom pakket vergelijken

Regel uw zakelijk telecom pakket vandaag nog

De telecom pakketten die u kunt vergelijken variëren nog al. Waar deze telecom pakketten vroeger hetzelfde leken zijn ze tegenwoordig steeds meer ‘op maat gemaakt’. Zo heeft u telecom pakketten van zakelijke aard die worden gezien als hybride pakket. Waarbij een deel wordt gehost door een derde partij (zoals de telefooncentrale) en de vaste telefonie bijvoorbeeld over VoIP gaat.

Het internet zorgt dus voor een groot deel van de verbindingen en zorgt voor kraakhelder geluid. Daarnaast zijn er de simkaarten, vaak geleverd met het nieuwste model mobiele telefoon. Deze telefoons worden soms geleverd met dual sim. Dit betekent dat de collega die een dual sim telefoon gebruikt kan bellen met zijn of haar eigen simkaart en met zijn of haar zakelijke simkaart.

Bent u benieuwd welk zakelijk telecom pakket het beste bij uw bedrijf past? Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

Telecom pakketten vergelijken voor uw bedrijf

Wanneer u besluit een telecom pakket te vergelijken voor uw zakelijke omgeving, brengen wij uw bedrijfsprofiel in kaart maar ook uw gebruiksprofiel. Op basis van die twee factoren worden er partners (leveranciers) geselecteerd. Uw wensen, behoeften en pijnpunten uit het verleden worden ook meegenomen in het selectie proces voor het beste zakelijke telecom pakket voor uw bedrijf. Zo weet u dat u de leveranciers kunt vergelijken die op de hoogte zijn van uw situatie. Daarnaast is het een vereiste dat de leveranciers die worden geselecteerd u een besparing kunnen bieden. Mits u bereid bent meer te betalen tegen een ultra kwaliteit, dit dient u wel aan te geven.

Heeft u nog vragen, laat dan uw gegevens achter bij de spoed offerteaanvraag, dan bellen wij u binnen 15 minuten terug. U kunt ook een regulier offerteaanvraag doen of contact met ons opnemen via bovenstaand telefoonnummer.

Werkwijze

Stap 1
Offerte aanvraag
Stap 2
Selecteren van leveranciers
Stap 3
Ontvang uw bod

Klantervaringen

Voor de laatste aanbiedingen op de telecommarkt
Spoed Offerte aanvragen