Vaste Telefonie 2018-09-03T15:32:22+00:00

Offertes aanvragen

De juiste leveranciers en een eerlijk zakelijk vergelijk

Vaste telefonie zakelijk

Vaste telefonie zakelijk is, zoals het tien jaar geleden was, aan het uitsterven. Bedrijven bellen massaal via VoIP, zakelijke vaste telefonie betekent tegenwoordig dat u praktisch standaard over het internet belt. Met het verdwijnen van de vaste zakelijke telefonie lijnen is het VoIP bellen opgekomen. Het is goedkoop bellen versus goede kwaliteit. Vaste telefonie zakelijk vergelijken betekent dus eigenlijk dat u naar internet abonnementen aan het kijken bent.

Aanbieders vaste telefonie zakelijk of VoIP

Bellen via VoIP is in Nederland de standaard en door de lage prijzen is het moeilijk concurreren voor de telefoonmaatschappijen in Nederland. Onder andere deze bedrijven bieden vaste telefonie:

  • KPN
  • Ziggo
  • Vodafone
  • Tele2
  • Telfort
  • Online.nl
  • Delta
  • Caiway

KPN is marktleider is, Ziggo (waar UPC door een fusie tegenwoordig onder valt) volgt met Tele2 in hun kielzog. Het blijft een markt waar de concurrentie moordend is op veel vlakken, maar zoals eerder aangegeven is bellen over internet dusdanig goedkoop dat zakelijk gezien de enige echte besparing kan worden geleverd op de telefoons voor VoIP. Goedkope VoIP telefoons zijn dan ook in trek.

Prijzen vaste telefonie

Door de grote hoeveelheid aanbieders verschillen de tarieven per situatie. Bijvoorbeeld het aantal werkplekken. Door het vergelijken van de prijzen van vaste telefonie abonnementen is het mogelijk om een stuk voordeliger te bellen.

Onze partners, uw leverancier

Zakelijk VoIP telefonie – dat is wat de meeste bedrijven willen. Onze partners, uw leveranciers, willen u daar in voorzien. Maar zij willen u natuurlijk een beter bod voorschotelen dan de concurrent. En dat kan, bij Sales Channel is het een vereiste dat de partners (vaste telefonie leveranciers) een besparing kunnen realiseren. Of dit nu op de lijnen, gesprekskosten of telefoontoestellen is, het is een must. Een verbetering aan uw zakelijk telecom pakket is zodoende zo gemaakt.

Uw bedrijf belt al via VoIP

Geen zorgen, een overstap is zo gemaakt, daar voelt u niets van. Vraag een of meerdere offertes op, vergelijk deze en maak uw keuze. Uw vaste telefonie zakelijk vergelijken is zo geregeld. VoIP houdt overigens niet op bij uw vaste telefonie. Ook VoIP voor uw mobiele telefonie is tegenwoordig een zeer interessante optie. Heeft u vragen of wilt u uw case bespreken? Schroom niet om contact op te nemen.

Werkwijze

Stap 1
Offerte aanvraag
Stap 2
Selecteren van leveranciers
Stap 3
Ontvang uw bod

Klantervaringen

Voor de laatste aanbiedingen op de telecommarkt
Spoed Offerte aanvragen