Sales Channel gaat verhuizen

14 april 2017 – Gezien de uitstekende groei en ontwikkeling die Sales Channel de eerste 2,5 jaar van haar bestaan heeft gerealiseerd is de ruimte in Leiderdorp niet meer voldoende om verdere groei te ondersteunen. Dit is dan ook de reden dat Sales Channel per 1 juli 2017 zal verhuizen naar het World Trade Center in Den haag.


Een nieuw hoofdstuk, zonder hinder

Onze partners en eindklanten zullen uiteraard geen hinder ondervinden van de verhuizing. Het geheel luidt juist een nieuw hoofdstuk in welke verdere groei en ontwikkeling kracht zal bijzetten. Sales Channel zal zich in het WTC richten op het verder professionaliseren van haar bedrijfsvoering en haar core-business: leadgeneratie.

Over Sales Channel

Sales Channel is in 2014 opgericht op de Belgische markt. Binnen afzienbare tijd is Sales Channel uitgegroeid tot leadgeneratiebureau dat op de Belgische en Nederlandse markt op meerdere branches voorziet van nieuwe klanten. Deze verhuizing is een volgende, natuurlijke stap, in de groei die teken staat voor de ontwikkeling van Sales Channel.

Volgens directeur Danny Remmerswaal heb je als leadgenerator de prachtige positie om vraag en aanbod perfect op elkaar af te stemmen. De klant is hierbij het vertrek- en het eindpunt, hier dient naar te worden geluisterd; pijnpunten uit het verleden, veranderingen in de toekomst, wensen, behoeften en het bedrijfsprofiel. Al deze zaken vertellen precies welke leverancier aansluit op de klant – de passie voor het verbinden van eindklant met leverancier is de drijfveer van Sales Channel. Het volledige bedrijf is dan ook klaar voor het volgende hoofdstuk.

2017-05-23T09:44:31+00:00 april 14th, 2017|