VoIP Telefonie 2018-09-03T15:34:27+00:00

Offertes aanvragen

De juiste leveranciers en een eerlijk zakelijk vergelijk

VoIP telefonie zakelijk, voor een zakelijk vergelijk

Vraag meerdere VoIP offertes aan, gratis en snel geregeld

Uw VoIP zakelijk vergelijk is een belangrijk begin naar aanloop van de overstap naar VoIP telefonie. Onze partners, de leveranciers, zijn gespecialiseerd in zakelijke VoIP telefonie. Wanneer u een aanvraag doet, selecteren wij een aantal partners op basis van uw bedrijfsprofiel. Uw gebruiksprofiel is leidend en uw wensen en behoeften worden natuurlijk vertaalt naar een op maat gemaakte VoIP oplossing.

U kunt een reguliere offerte aanvraag doen of een spoed offerte invullen. Dat is stap 1 naar de VoIP offerte die bij u past. U kunt ook contact met ons opnemen door bovenstaand nummer te bellen.

VoIP telefonie zakelijk – alle aanbieders in Nederland

Door de beste VoIP telefonie aanbieders voor uw bedrijf te vergelijken weet u dat u niet alleen de beste prijs heeft, maar dat u ook verzekerd bent van de beste leverancier. Goede communicatie is belangrijk, bij problemen bent u daar altijd bij gebaat en dit voorkomt frustraties achteraf. Omdat het per bedrijf verschilt wat voor leverancier er wordt geselecteerd vragen wij u om zo goed mogelijk aan te geven wat uw bedrijfsprofiel is. Dan kunnen wij de beste VoIP leverancier voor u selecteren.

Waarop letten bij het vergelijken van VoIP telefonie offertes?

  • Aantal gebruikers
  • Hoeveel wordt er gebeld
  • Mogelijkheden van bellen naar het buitenland
  • Internetcapaciteit van uw verbinding
  • Hosted VoIP of lokaal

VoIP bellen is voordelig bellen

VoIP telefonie zakelijk houdt in dat er niet wordt gebeld over de klassieke telefoonlijnen of een ISDN lijn. Het bellen gebeurt via het internet. U hoeft op die manier dus niet te betalen voor een ISDN lijn of een klassieke lijn, het zijn de internetlijnen waar al het verkeer over gaat. Uw hosted telefooncentrale wordt hier dan op aangesloten om het een geheel te maken.

Ten slotte zijn de tarieven van de gesprekskosten voordeliger dan bij normale zakelijke telefonie. U kunt met meerdere takken van uw groep gratis bellen (via een sip trunk), maar als u geen andere locaties heeft is het bellen onderling (collega’s) altijd gratis.

Klinkt goedkoop bellen met VoIP telefonie zakelijk interessant voor u en wenst u ook deze voordelige toevoeging voor uw zakelijk telecom pakket? Vraag dan nu meerdere offertes aan, dan realiseren wij zo snel mogelijk de perfecte aanbiedingen voor uw bedrijf.

Werkwijze

Stap 1
Offerte aanvraag
Stap 2
Selecteren van leveranciers
Stap 3
Ontvang uw bod

Klantervaringen

Voor de laatste aanbiedingen op de telecommarkt
Spoed Offerte aanvragen