Waterkoeler kopen 2018-09-03T15:34:41+00:00

Offertes aanvragen

De juiste leveranciers en een eerlijk zakelijk vergelijk

Een waterkoeler tafelmodel kopen of huren

Een waterkoeler kopen op waterleiding, een gezonde investering.

Als u ervoor kiest om een waterkoeler te kopen, waar moet u dan op letten? In eerste instantie is het belangrijk dat u in acht neemt hoeveel mensen gebruik zullen maken van deze waterkoeler. Wellicht heeft u wel meerdere waterkoelers nodig? en zoekt u dan een tafelmodel waterkoeler? Bovendien zijn er waterkoelers die energiezuinig zijn. Normaal water is minder koud en gefilterd. Een energiezuinige waterkoeler zorgt voor een gezondere werknemer en kost niet veel meer qua energiekosten. Een goede investering voor het welzijn van uw personeel?

Moet u de waterkoeling bijvullen?

Hiernaast is het ook belangrijk om te bepalen of u een tafelmodel leidingwaterkoeler of een fleswaterkoeler wilt hebben voor uw bedrijf. Een leidingwaterkoeler kopen betekent een lager kostenplaatje. U hoeft geen lege waterkoeler flessen te kopen, u sluit uw waterkoeler gewoon aan op uw leiding en het geheel werkt. Houdt er wel rekening mee dat er een waterkraantje dient te zijn op de locatie waar u uw waterkoeler wenst te plaatsen. Deze waterkoelers zijn er overigens ook in een groter formaat, er is niet alleen het tafelmodel.

Kiest u voor een fleswaterkoeler? Dan is het onbelangrijk waar u het apparaat wenst te hebben, zolang er maar een stopcontact in de buurt is. Wel zo gemakkelijk. Hiernaast heeft u met een fleswaterkoeler direct beschikking tot lekker verfrissend bronwater. In dit geval moet u wel lege flessen kopen voor zowel het grote model als het tafelmodel waterkoeler.

Een gezonde werkomgeving, steeds meer bedrijven sturen erop aan. Een gezonde vitale medewerker is immers productiever. Een waterkoeler kopen is een goede toevoeging aan deze gezonde omgeving, wat is er namelijk gezonder dan water?

Maar hoe zit het dan met benodigd onderhoud?

Dat is heel simpel. Wanneer u een waterkoeler tafelmodel koopt kunt u veelal bij uw leverancier een onderhoudscontract afsluiten, of u betaalt per onderhoudsbeurt. Zo heeft u altijd de garantie dat u een functioneel en hygiƫnisch apparaat tot uw beschikking heeft. Wel zo fris. Wilt u energie besparen? Dat kan, er zijn namelijk ook energiezuinige waterkoelers.

Ook een waterkoeler kopen? Geen probleem. Vraag hier uw persoonlijke offerte aan. Aan de hand van uw bedrijfsbehoeftes zorgen wij voor de beste leveranciers voor u. U kunt ons uiteraard ook gewoon even bellen. Ongeacht uw keuze, op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 helpen wij u binnen een kwartier verder.

Werkwijze

Stap 1
Offerte aanvraag
Stap 2
Selecteren van leveranciers
Stap 3
Ontvang uw bod

Klantervaringen

Offertes voor alle facilitaire voorzieningen
Spoed Offerte aanvragen