Waterkoelers 2018-09-03T15:35:31+00:00

Offertes aanvragen

De juiste leveranciers en een eerlijk zakelijk vergelijk

Een waterkoeler op kantoor?

Een verfrissend besluit

Een waterkoeler op kantoor, hoe komt u daar dan aan? Gaat u deze waterkoeler kopen? Of wilt u toch liever een waterkoeler huren? Dat ligt geheel aan uw wensen en behoeftes. Wanneer u waterkoeler koopt zit u hier simpel gezegd aan vast. Verandert uw behoefte? Dan is een nieuwe waterkoeler nodig. Gaat u echter een waterkoeler huren en heeft u behoefte aan een grotere model? Geen probleem, u kunt uw huur veelal gemakkelijk aanpassen.

Een waterkoeler kopen of huren, een verfrissende en gezonde beloning voor het harde werken van uw personeel. Deze koele dorstlesser kan dan ook niet ontbreken bij u op kantoor. Een waterkoeler voor op kantoor, of u die nu wilt hebben voor uzelf, uw personeel of uw klanten, is altijd een goede toevoeging.

Een waterkoeler op kantoor, waarom wilt u er één?

Steeds meer bedrijven volgend de trend, het stimuleren van gezond personeel. Er komt fruit op kantoor en de frituur in de kantine gaat eruit. Wat is hier nu een betere toevoeging aan dan een gezond glas water? Uw waterkoeler zorgt hiervoor. Hiernaast zorgt uw waterkoeler op kantoor er ook nog eens voor dat het water wordt gereinigd.

Vindt u een waterkoeler op leidingwater echter niet voldoende? Dan is een waterkoeler met fles ook een optie. Deze flessen bronwater hebben uiteraard geen verdere zuivering nodig, ze zijn immers van nature al zuiver. Deze flessen worden gemakkelijk bij u aan de deur bezorgd, zo heeft u er geen omkijken naar.

Let wel, tweemaal per jaar dient er een onderhoudsbeurt plaats te vinden in verband met de hygiëne. Deze zitten meestal al in uw huur ingecalculeerd of u kunt wanneer u waterkoeler koopt hiervoor een onderhoudscontract afsluiten.

Heeft uw bedrijf ook behoeft aan een waterkoeler op kantoor? Een gezonde keuze. Vraag uw persoonlijke offerte aan, of bel ons even op. Op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 helpen wij u binnen een kwartier verder.

Werkwijze

Stap 1
Offerte aanvraag
Stap 2
Selecteren van leveranciers
Stap 3
Ontvang uw bod

Klantervaringen

Offertes voor alle facilitaire voorzieningen
Spoed Offerte aanvragen